CoViA Oktatóközpont

Hírek

Főcímek

Okleveles tanúsítványt nyújtó képzések >>

Könyvkereskedés >>

Hírek >>

news

 

 

 


PHP átalakítás
2007.07.12

Mindenkinek!

Ezen a héten teljes egészében átalalkult a portál. Text adatbázisból táplálkozó dinamikus oldalak kerültek kialakításra.

A portál folyamatos fejlődésen megy keresztül.

Üdvözlettel: Weisz János
CoViA Bt. IT üzletág vezető

PHP átalakítás
2007.04.03

Mindenkinek!

A hét folyamán az oldalakon egy belső rendezés veszi kezdetét, ami az oldalak gyorsabb betöltését eredményez. A lényege, hogy a PHP kódok beépítésével az oldalak mérete kisebbé válik. Lehetséges, hogy valamelyik oldalon a link éppen nem megfelelően működik, ezért szíves elnézést kérek mindenkitől és kérem jelezzék a kapcsolat link alatt egy MAIL-ben leírva az adott oldal nevét és a hibás link szövegét.

A portál folyamatos fejlődésenek ez a következő lépcsőfoka, mely a kedves látógatók kényelmét akarja kiszolgálni. A következő lépés a kereső rendszer kialakítása lesz.

Üdvözlettel: Weisz János
CoViA Bt. IT üzletág vezető

Új elemként működésbe lépett az oktatóközpont mailbox
2007.02.25

Mindenkinek!

A hétvége folyamán sikerült üzembe helyezni a CoViA Oktatóközpont mail rendszerét, így minden kedves érdeklődő emailen keresztül is kapcsolatba léphet velünk.

A portál folyamatos fejlődésenek ez a következő lépcsőfoka, mely a kedves látógatók kényelmét akarja kiszolgálni. .

Üdvözlettel: Weisz János
CoViA Bt. IT üzletág vezető

Új designnal indul a CoViA 2.0 webportálja
2007.02.21

Kedves látogatónk!

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a mai nappal egy letisztult és a mai kornak megfelelő designnal felépített portált indítottunk útjára. Cégünk a CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. által üzemeltetett covia.hu webportál minden látógatójának kellemes perceket és hasznos időtöltést kíván.

A portál természetesen folyamatos fejlődésen megy keresztül, melybe a kedves látógatókat is szivesen látnánk. Kérem építő munkájukkal segítség a covia.hu fejlődését.

Üdvözlettel: Weisz János
CoViA Bt. IT üzletág vezető

Rólunk | Site Map | Adatvédelem | Kapcsolat | ©2007 CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.