CoViA Oktatóközpont

Rólunk

Főcímek

Okleveles tanúsítványt nyújtó képzések >>

Könyvkereskedés >>

Hírek >>

mans

Tisztelt Látogatónk!

Cégünk 1999-ben alakult, számítástechnikai szolgáltatások nyújtására. 2003-ban a felmerült vevõi igényekhez alkalmazkodva számítástechnikai képzéseket kezdtünk szolgáltatni. A mai rohanó és elfoglalt életmód szükségessé tette egy olyan képzési forma beindítását, amelyben a tanulóknak nagyobb lehetõsége nyílik a sajátos idõbeosztásra. Így egyéni haladási ütemüknek, és szabadidejüknek megfelelõen biztosítunk lehetõséget a tanulóknak tanfolyamaink látogatására.

Ezt egy speciálisan kidolgozott tananyaggal és egy ahhoz kapcsolódó feladatlappal oldjuk meg, amelyet tanulóink a tanfolyam vezetõjének teljes kontrollja és irányítása alatt használnak. A tananyag elolvasása és megértése után azonnal a gyakorlatban is kipróbálják és készségszintig gyakorolják az anyagban elsajátított dolgokat. Ez a módszer olyan gyakorlatban használható tudást biztosít a tanulóinknak, hogy a tanfolyamaink után a nemzetközi elvárásoknak megfelelõ ECDL vizsgarendszer keretein belül kiemelkedõen magas elvárásoknak is maximálisan eleget tudnak tenni.

Ezen gyakorlati tapasztalatok után, az ECDL vizsgarendszer teljes megismerését követõen2005-ben csatlakoztunk a Neumann János Számítástechnikai Társaság által felügyelt, nemzetközileg elfogadott ECDL vizsgarendszerhez. A vizsgaidõpontokról folyamatosan tájékoztatjuk tanulóinkat oldalunkon. Azért, hogy a képzéseinket minél szélesebb körben igénybe tudják venni a tanulók, az évek folyamán több rendszerben is akkreditált képzéseinket. Így igénybe vehetik szolgáltatásainkat a köztisztviselõk, pedagógusok, diákok.

Az igények alapján megkezdtük tanfolyamaink szolgáltatását ügyfeleinknél kihelyezett formában, így 10 fõ felett helyben oldjuk meg a képzéseket.

Cégek, vállalkozások a szakképzési keret terhére elszámolhatják a tanfolyam költségeit. Magánszemély esetén pedig a képzés költségének 30%-a leírható a személyi jövedelemadóból.

Rólunk | Site Map | Adatvédelem | Kapcsolat | ©2007 CoViA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.